top of page

Bloemenverkoop en bouw!

Beste ouders Deze zondag is het, zoals jullie ongetwijfeld weten, onze bloemenverkoop. De opbrengst hiervan gaat uiteraard volledig naar de werking van de chiro. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze leden niets tekortkomen op zondag en tijdens kamp. Vele handen maken licht werk en dit geldt ook voor de bloemenverkoop. Voorlopig zijn er, voor zover wij weten, nog maar heel weinig handjes. En ook al kunnen wij als leiding al heel veel, we kunnen het niet zonder de hulp van onze gastjes. Dus bij deze doen wij een warme oproep om de aanwezigheid van je kind te bevestigen. Dit doe je door een mailtje te sturen naar sarah@chiro-ommekaar.be . Weet u niet meer zo goed waar/wanneer/hoe/wat? Geen zorgen! Hier volgt nog een minisamenvatting van het verloop van de dag: Wij verzamelen om 09u30 aan het lokaal en zullen tegen 17u00 terug aan het lokaal zijn. Wij voorzien tijdens de middag warme soep, maar vergeet zeker niet om een lunchpakket mee te geven. Ook vragen wij om zeker regenkledij te voorzien, je weet maar nooit. Wij zullen alvast heel erg blij zijn als we veel kindjes zien deze zondag!

Ten tweede

Binnenkort starten wij met de langverwachte verbouwing van ons lokaal.

Hierbij hadden wij u graag uitgenodigd op het infomoment op vrijdagavond 20 april om 20u in de refter van de Visitatieschool in Baasrode.( Rosstraat 7, 9200 Baasrode). Onze architect zal hier verdere uitleg geven over de huidige stand van zaken, waar we ons nog aan mogen verwachten en waar we nog hulp kunnen gebruiken.

Graag zouden wij een warme oproep doen aan alle handige Harry’s en Henriettes die graag een steentje willen bijdragen aan onze verbouwing.

Indien u niet aanwezig kan zijn, maar wel geïnteresseerd bent, kan u altijd contact opnemen met de leiding of een mailtje sturen naar info@chiro-ommekaar.be

Alvast bedankt en tot dan!

De leiding

Hopelijk tot zondag! De leiding

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page