top of page

Daguitstap en deadline kampinschrijving

Beste leden en ouders,

Het einde van het Chirojaar is in zicht. Naar goede oude gewoonte sluiten we af met een toffe daguitstap. Deze gaat door op zondag 24 juni.

Dit jaar maken we de Nieuwdonk in Overmere onveilig. We verzamelen, in uniform, om 10 uur aan het voetbalplein van Baasrode (Molenberg 13), waar we na een dag lang ravotten terug zullen afspreken om 17u. Neem zeker je zwemkledij, een lunchpakket en €5 voor de inkom mee.

Gelieve op voorhand te verwittigen indien je meegaat door een mailtje te sturen naar giovanna@chiro-ommekaar.be of sofie@chiro-ommekaar.be.

Indien er ouders zijn die willen helpen bij het vervoer, mogen zij ook een seintje geven. J

Ook willen we er iedereen doen aan herinneren dat de inschrijvingen van het chirokamp online zijn, en de deadline 30 juni is!

Aan iedereen die nog niet ingeschreven is, waar wachten jullie nog op?? (Mail gerust eerst bij vragen!)

Hierbij willen we ook voor de ingeschrevenen de volgende boodschap geven: er zijn tegenwoordig spuitjes te verkrijgen tegen teken. Dit jaar zullen we van deze irritante ( en vrij gevaarlijke) beestjes extra last hebben op kamp, we willen dit dus zeer sterk aanraden (MAAR het is geen verplichting!). Op kamp doen we alleszins al het mogelijke om het hele teken-gedoe te vermijden!

Alvast hartelijk bedankt!

Tot binnenkort!

Groetjes jullie leiding

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page